ÎNTREȚINERE

Pentru a asigura o funcționare corectă și o viață lungă trotinetei, este necesară respectarea următoarelor reguli:
Trotineta se va folosi întotdeauna pe suprafețe uscate.

După fiecare folosire, trotineta se va șterge cu o cârpă umedă. A nu se folosi produse chimice pentru curățarea acesteia, nici detergenți sau alte produse de acest gen.

Dacă trotineta se udă, asigurați ștergerea și uscarea tuturor componentelor metalice cu o cârpă. Astfel veți preveni coroziunea.
Rulmenții de la roți sunt încapsulați și nu au nevoie de ungere. Cu toate acestea, este benefică ștergerea ocazională a acestora cu o cârpă moale, umedă. Astfel se elimină praful și murdăria.
Roțile ar trebui schimbate dacă sunt prea uzate sau deteriorate. Durata de viață a acestora se poate prelungi dacă veți folosi frâna într-un mod corect.
Folosirea corectă a frânelor previne deteriorarea vizibilă a roților din spate. Nu se recomandă frânarea bruscă și alunecarea pe roata din spate.

ATENȚIONĂRI SUPLIMENTARE
– Trotineta nu este imună la deteriorare. Piesele individuale sunt supuse uzurii.
– Vă rugăm să rețineți faptul că perioada de garanție din punct de vedere legal (perioada în care vă puteți exercita dreptul de a reclama un produs) nu poate fi confundată cu perioada în care produsul respectiv este uzat. Atunci când un produs este folosit și întreținut în mod corespunzător, își va păstra proprietățile, scopul și rezistența o perioadă mai îndelungată. Durata de viață a articolelor sportive este afectată de uzură, chiar și atunci când sunt folosite conform recomandărilor.
-Trotinetele sunt testate conform normelor EN 14619.