Tony Hawk îl învață pe James Corden noțiunile de bază ale skateboard-ului

8. 11. 2020 | Andrea

Legenda skateboard-ului Tony Hawk l-a vizitat pe popularul moderator american night show James Corden. Când s-a dovedit că abilitățile moderatorului american nu ating nivelul despre care s-a vorbit anterior, Tony a decis să îi ofere lui James un curs de bază. Urmăriți întregul videoclip și aflați cum a ieșit totul 👇

Înafară de o serie de jocuri video populare, vă puteți face rost și de skate interesant sub marca Tony Hawk și puteți pășii pe urmele acestui călător legendar.

Pentru călători mai tineri și pentru cei începători, seria Tony Hawk este seria ideală. Skateboard-urile au un preț cuprins între 40 și 60 EUR și vor servi drept o trambulină excelentă pentru toți începătorii. Designul cool este o chestiune firească.

Pentru toată gama de skateboard-uri Tony Hawk, faceți clic pe bannerul de mai jos 👇

Tony Hawk Skateboard

Dacă îți place stilul celui mai faimos skateboarder din lume și cauți un skateboard mai bun, cu siguranță puneți mâna pe marca PRO a lui Tony Hawk – Birdhouse. Plăcile de skateboard sunt formate din 7 straturi de arțar canadian colorat solid. Întregul set are un raport preț-performanță foarte bun. Placa în sine este completată de roți de înaltă calitate de 52 mm și rulmenți ABEC 7.

Birdhouse skateboard

V-am convins în privință cu skateboard? Dacă nu sunteți sigur cu privire la alegerea corectă, nu ezitați să ne contactați sau accesați acest link.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *