Pompează-ți rolele tale – Powerslide Aerofit

19. 10. 2020 | Andrea

Producătorul german Powerslide ajută la plasarea rolelor de pe piciorul tău la un nivel mai superior.

Modelele Swell sunt cunoscute pentru combinația lor de pantofi de performanță, care este completată de alte caracteristici ale patinelor de fitness. Carcasa solidă, care mediază un transfer excelent de energie, este combinată cu spumă de memorie Recall, care este perfect modelată conform piciorului tău. Partea superioară a pantofului este fabricată din material moale, care, de asemenea, înconjoară în mod fiabil piciorul și este, de asemenea, bine ventilată.

Rolele Swell fabricate de producătorul Powerslide sunt în mod constant îmbunătățite acesta, îmbunătățește forma lor și le adaugă funcționalități practice. Modelele mai noi au fost echipate, de exemplu, cu o clemă mai fiabilă cu clichet, care poate fi strânsă pe bucăți mici, o deschidere mică împotriva desfacerii șireturilor și, nu în ultimul rând cadrul Trinity.

Cadrul Trinity, spre deosebire de cadrele de patinaj convenționale, este prins în trei puncte. Drept urmare, are un centru de greutate redus semnificativ, ceea ce oferă patinelor o stabilitate mai bună chiar și atunci când se utilizează trei roți mai mari.

O inovație pentru sezonul 2021 este noua tehnologie Aerofit, care îmbunătățește așezarea patinelor pe picior la un alt grad. Spuma Recall se menține în continuare iar zona călcâiului este completată cu o pernă gonflabilă Aerofit.

Acesta se pompează prin apăsarea butonului pompei din spatele rolei. Datorită acestui fapt, tendonul dumneavoastră va fi perfect înconjurat și fixat. Această schimbare în interiorul pantofului a făcut ca modelele echipate cu tehnologia de pompare să fie produse chiar și într-un număr în pereche. Modelele Swell echipate cu tehnologia Aerofit sunt produse în dimensiunile 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47 și 48/49. În cele din urmă asta înseamnă că, la dimensiunea potrivită și la șezutul pe picior o să „pompezi”. Puteți găsi modelul Swell Road Grey echipat cu tehnologia Aerofit în magazinul nostru e-shop chiar aici

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *